Mišljenja smo da je najvažniji element uspešne konferencije izbor pravih govornika i predavača.

Image
Jasna Jović
COMING – COMPUTER ENGINEERING / Vodeći inženjer za bezbednost informacionih sistema
Završila osnovne i master studije na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, Odsek za telekomunikacije i informacione tehnologije. Od 2014 sticala radno iskustvo u okviru sistem integratorskih kompanija, a od 2016 zaposlena u Comingu.
Image
Ilija Damnjanović
COMING-COMPUTER ENGINEERING/Senior sistem inženjer
Rođen u Aranđelovcu 1984. godine. Diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, odsek Informacioni sistemi i tehnologije. U COMING – Computer Engineering-u zaposlen od 2014. godine na poslovima implementacije i održavanja Microsoft Dynamics Nav-a. Kao deo projektnog tima COMING-a, učestvovao je u velikom broju implementacije, naročito za module finansije, obračun zarada, proces nabavke, odnosno prodaje i marketinga.
Image
Milan Vujović
COMING-COMPUTER ENGINEERING / Vodeći mrežni inženjer
Rođen u Zrenjaninu 1988. godine. Završio Elektrotehnički fakultet u Beogradu na odseku za Telekomunikacije i informacione tehnologije. Od marta 2013. godine zaposlen u kompaniji Coming na poziciji mrežnog inženjera u okviru sektora za IT infrastrukturu. Učestvuje na projektima planiranja i implementacija mrežnih i security rešenja.
Image
Aleksandar Pavlović
COMING-COMPUTER ENGINEERIGN / Vodeći sistem inženjer
Završio master studije na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu na smeru za telekomunikacije i informacione tehnologije. U Coming-u se od 2011. godine bavi planiranjem i implementacijom infrastrukturnih rešenja za potrebe savremenih Data Center-a, Cloud Computing-a i zaštite podataka.
Image
Miloš Trajković
COMING-COMPUTER ENGINEERING /Sistem inženjer
Miloš Trajkovic je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, odsek za telekomunikacije i informacione tehnologije.Od 2016 godine radi u kompaniji Coming na poziciji sistem inženjera. Bavi se projektovanjem i implementacijom rešenja iz oblasti IT infrastrukture baziranih na VMware platformi.
Image
Petar Markota
Check Point / Security inženjer za Adriatics region
Petar Markota, dipl. inzinjer racunarstva i informatike, radi na poziciji security inzinjera za Adriatics region u kompaniji Check Point.
Image
Nebojša Ilić
COMING-COMPUTER ENGINEERING / Direktor infrastrukturnih servisa
Završio osnovne i master studije na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, Odsek za telekomunikacije i informacione tehnologije. Od 2010. godine zaposlen u kompaniji COMING – Computer Engineering, specijalizujući se za projektovanje i implementaciju rešenja iz oblasti cloud i enterprise IT infrastrukture na VMware platformi.
Image
Katarina Đurić
COMING – Computer Engineering / Projektni menadžer
Master inženjer organizacionih nauka, upravljanje projektima i investicijama. Od 2015. godine gradi karijeru u COMING-u kroz iskustvo na projektima i sticanje sertifikata iz oblasti upravljanja projektima. Angažovana na projektima “Usaglašavanje poslovanja sa GDPR-om i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti” ispred COMING-a.
Image
Nedeljko Kuduz
COMING-COMPUTER ENGINEERING / Tim lider aplikativnih servisa
Tim lider aplikativnih servisa u kompaniji Coming – Computer Engineering. Iskustva u vođenju projekata, implementaciji, podršku poslovnih rešenja kao što su ERP Dynamics Nav, Microsoft CRM, Sharepoint, Poslovno izveštavanje. Iskustva sa bazama podataka SQL Server, aplikacijama i okruženjima kao što su Visual Studio i tehnologije MVC, Web aplikacije, Bootstrap, Jquery, itd.
Image
Nevena Krunić
COMING-COMPUTER ENGINEERING / Sistem inženjer
Završila je osnovne i master studije na Elektrotehničkom fakultetu univerziteta u Beogradu, na odseku za sistemsko inženjerstvo i radio komunikacije. Od 2016 godine u Comingu na poziciji sistem inženjera bavi se projektovanjem i implementacijom sistema virtuelne infrastrukture, sa fokusom na Cloud tehnologije.
Image
Slobodan Đorđević
COMING-COMPUTER ENGINEERING / ERP konsultant
Slobodan Đorđević, inž. Informatike, u kompaniji Coming bavi se implementacijom ERP rešenja Microsoft Dynamics NAV.
Image
Višnja Crnogorac
COMING-COMPUTER ENGINEERING / Legal Officer
Višnja je diplomirani pravnik, u Coming-u angažovana na pravnim poslovima i projektima usaglašavanja poslovanja sa GDPR-om i Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Image
Maja Mitrović
COMING-COMPUTER ENGINEERING / Softver inženjer
Maja Mitrović je inženjer elektrotehnike i računarstva. Angažovana je na poziciji softver inženjera u kompaniji COMING – Computer Engineering duže od tri godine. Deo je razvojnog tima COMING-ove kancelarije u Nišu gde se bavi projektovanjem i implementacijom aplikativnih rešenja u različitim tehnologijama kao što su .NET, Android i dr.
Image
Nenad Veličković
COMING – COMPUTER ENGINEERING / Sistem inženjer
Dipl. Inž. Elektrotehnike i računarstva zaposlen u Coming-u od 2015. kao podrška krajnjim korisnicima, radi na poziciji sistem inženjera sa posebnom pažnjom na implementaciju i održavanje Microsoft servisa.
Image
Dragan Kešelj
QUANTUM-AutoMARKET d.o.o. / Managing Director
Dragan Kešelj je 12 godina na mestu generalnog direktora u firmi QUANTUM-AutoMARKET. Na tu poziciju je došao posle dugog niza godina poslovanja u IT sferi, kako u QUANTUM-AutoMARKETU na poziciji vođe programera, tako i u sopstvenoj firmi “MDK”, koju je prodao, a koja i danas uspešno posluje sa nekoliko hiljada korisnika.
Pionir je u primeni cloud tehnologija. Još 2009. je vodio projekat migracije QUANTUM-AutoMARKET rešenja na Coming-ov oblak. Tokom 2015. sa timom inženjera radi na restruktuiranju softverskih rešenja i njihovoj migraciji na Microsoft Azure kao SaaS, što je bio jedan od prvih takvih projekata u Srbiji. Danas rešenja uspešno koriste multi-cloud okruženje kako bi se prilagodila potrebama klijenta, ma gde se on nalazio na planeti.
Image
Alejandro Soret
WALLIX/ Technical Evangelist
Alejandro is passioned for new technologies and innovation. Since almost 10 years working as a software developer with strong knowledge and experience in the area of object-oriented ecosystems and network administration. Recently, focusing on IT Security, with specialization for privileged access management and identity management. Alejandro lives and works in Madrid, Spain. Currently holds the position of technical evangelist for WALLIX Privileged Elevation and Delegation Management product portfolio.
Image
Jasmin Kahriman
Paessler AG / System Engineer and IT Trainer
Jasmin Kahriman is a Bachelor of Information Technology with over 10 years of experience working on different projects related to IT Infrastructure. Currently, he is working as a System Engineer and IT Trainer with a main focus on developing and maintaining the Presales Demo Environment and developing and providing PRTG Training courses for partners and customers around the world. Jasmin is heavily invested in contributing to major online sources in the IT and technology space in a form of articles, guides and research papers.
Image
Duško Milošević
Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium / Sales Manager za javne i telco korisnike
Duško Milošević ima 20 godina iskustva u IT-u, managementu i prodaji, a karijeru je započeo kao tehnički stručnjak za održavanje Hewlett-Packard servera i storidža. Trenutno radi kao Sales Manager za javne i telco korisnike.
Stručnjak je za Hewlett Packard Enterprise proizode na temu kojih je u svojoj bogatoj karijeri održao niz zapaženih prezentacija. Najduhovitiji je čovek u Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium timu (prema interno sprovedenoj anketi), a odgovorno tvrdimo i šire, što u kombinaciji sa velikom tehničkom stručnošću znači da njegove prezentacije ne smete da propustite.
Image
Nedeljko Štefančić
Senior Technology Consultant
Nedeljko Štefančić poslednje tri godine radi u Veritasu kao savetnik za tehnologije prateći i prenoseći korisnicima novosti o Veritas proizvodima. Sa korisnicima može podeliti više od 25 godina iskustva u uvođenju, održavanju i unapređenjima najsloženijih informacijskih sistema. Sistem integratorski projekti koje je vodio ili u njima učestvovao, počevši od analize stanja do završnih testiranja, izvedeni su kod korisnika iz kompletnog regiona u raznim granama industrije te telekom, bankarskom i državnom sektoru. Deleći to iskustvo pomaže korisnicima da u Veritas portfoliu pronađu odgovarajuće rešenje za izazove na koje su naišli u radu bilo da se radi o backupu ili arhiviranju podataka, upravljanju storageom ili HA/DR rješenjima, te sada aktuelnom zadovoljavanju regulativa koje se odnose na lične podatke
Image
Dušan Krstić
COMING-COMPUTER ENGINEERING/Project Manager
Dušan Krstić, rođen u Nišu 1980. godine, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju Stevan Sremac. Diplomirani je saobraćajni inženjer. Na odseku za Drumski i gradski saobraćaj i transport i bezbednost saobraćaja u Beogradu je diplomirao 2009.godine. U periodu od 2009. do 2018. godine je radio u Niš Ekspresu na različitim menadžerskim pozicijama , a od juna 2019. godine je
zaposlen u COMING-u.
Image
Bojan Andrejić
COMING-COMPUTER ENGINEERING/ Senior Sistem Inženjer
Bojan Andrejić, dipl. inž. elektrotehnike, diplomirao 2009. na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Od 2010. godine zaposlen je u Coming-u kao sistem inženjer gde se bavi projektima implementacije virtuelne infrastrukture, sistema za bekap i rešenja za oporavak od katastrofe. Učestvovao u projektima virtuelizacije u RTS- u, DLHE, AirSerbia i dr.
Image
Dragan Vujičić
COMING-COMPUTER ENGINEERING/ Account Manager
Ekonomista, diplomirao na Beogradskoj poslovnoj školi – Visoka škola strukovnih studija, smer Menadžment usluga. U kompaniji Coming radi od januara 2019. godine kao account manager. Pre Cominga radio takođe kao account manager u kompanijama Telekom Srbija (10 godina) i SBB (3 godine).
Image
Stepan Stančić
COMING – Computer Engineering | System-Engineer
Rođen u Pirotu 1996. godine. Trenutno je na završnoj godini osnovnih studija na Elektrotehničkom fakultetu – odsek za računarsku tehniku i informatiku. Zaposleni firme Coming je od marta 2019. godine, gde se pretežno bavi cloud rešenjima baziranim na VMware tehnologiji i Veeam-om kao alatom za backup i replikaciju podataka.
Image
Mark Raben
SAP - CTO MEE
The SAP Office of the CTO MEE, generates live projects through the implementation of intelligent technologies, helping companies impove efficiency and out-innovate the competition.

In his current role as CTO, Mark works with customers, partners and universities enabling them to innovate their business through technology.

He is an inspirational keynote speaker and moderator with passion for technology, neuroscience and change.

In 2019 he won the Hasso Plattner Founders’ Award with an Immersive Experience that reimagines customer engagements. This is the highest employee recognition at SAP, awarded annually by the CEO.

Image
Darko Ivanović
Alef/ Menadžera za razvoj tržišta NetApp portfolia u regionu
Darko Ivanović radi u kompaniji Alef na poziciji menadžera za razvoj tržišta NetApp portfolia za teritorije Srbije, Severne Makedonije, Republike Srpske i Crne Gore. Poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa IT infrastrukturnim rešenjima i “cloud” servisima.
Image
Elay Cohen
Userful / International Sales & Account manager
Elay is currently a International Sales & Account manager at Userful, Canada. Userful is a leader in Video Wall, Digital Signage, Desktop Virtualization, Cloud Computing, and have more than 1 million seats deployed worldwide. Userful Corporation work with major OEMs like HP, LG, ViewSonic and ACER worldwide. His current focus is to develop Europe, and Asia markets. They deployed major nation-wide projects in Africa and Asia.
Specialities:
1- Establish OEM agreements with global companies and develop sales through OEM channels.
2- Build and grow international networks of highly focused Channel Partners.
3- Build product international recognition.