Predavači

Aleksandar Pavlović
Coming - Computer Engineering / Direktora sektora za Infrastrukturne Servise

Završio master studije na Elektrotehnickom fakultetu Univerziteta u Beogradu na smeru za telekomunikacije i informacione tehnologije. U Coming-u se od 2011. godine bavi planiranjem i implementacijom infrastrukturnih rešenja za potrebe savremenih Data Center-a, Cloud Computing-a i zaštite podataka.

Bojan Andrejić
Coming - Computer Engineering Senior Sistem Inženjer

Bojan Andrejic, dipl. inž. elektrotehnike, diplomirao 2009. na Elektrotehnickom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Od 2010. godine zaposlen je u Coming-u kao sistem inženjer gde se bavi projektima implementacije virtuelne infrastrukture, sistema za bekap i rešenja za oporavak od katastrofe. Ucestvovao u projektima virtuelizacije u RTS- u, DLHE, AirSerbia i dr.

Andrzej Kowalczyk
RedHat / Senior Solution Architect

Andrzej ima godine iskustva za middlewire softvere (integracija, messaging, bezbednost i poslovni procesi) koje je stekao na projektima implementiranja i konsultinga gde je bio supervizor u projektima integracije.

Predrag Igrić
Cisco Security Systems Engineer

Predrag Igrić od januara 2019. radi za Ingrammicro Beograd kao Cisco Security Systems Engineer.
Njegove glavne odgovornosti su dizajn i implementacija Cisco sigurnosnih proizvoda i pratećeg mrežnog okruženja.
Prethodnih 6 godina radio je kao stručnjak za mrežno planiranje kod velikog mobilnog operatera, gde je stekao bogato iskustvo u radu sa velikim preduzećima i data centrima, kao i sposobnost da pruža konsultantske usluge o mnogo širem opsegu mrežnih i bezbednosnih rešenja.

Ilija Damjanović
Coming - Computer Engineering / NAV Tim Lider

Rođen u Aranđelovcu 1984. godine. Diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, odsek Informacioni sistemi i tehnologije. U COMING – Computer Engineering-u zaposlen od 2014. godine na poslovima implementacije i održavanja Microsoft Dynamics Nav-a. Kao deo projektnog tima COMING-a, ucestvovao je u velikom broju implementacije, narocito za module finansije, obracun zarada, proces nabavke, odnosno prodaje i marketinga.

Maja Mitrović
Coming - Computer Engineering / Softver inženjer

Maja Mitrovic je inženjer elektrotehnike i racunarstva. Angažovana je na poziciji softver inženjera u kompaniji COMING – Computer Engineering duže od tri godine. Deo je razvojnog tima COMING-ove kancelarije u Nišu gde se bavi projektovanjem i implementacijom aplikativnih rešenja u razlicitim tehnologijama kao što su .NET, Android i dr.

Nebojiša Ilić
Coming - Computer Engineering / Chief Cloud and Infrastructure Officer

Završio osnovne i master studije na Elektrotehnickom fakultetu u Beogradu, Odsek za telekomunikacije i informacione tehnologije. Od 2010. godine zaposlen u kompaniji COMING – Computer Engineering, specijalizujuci se za projektovanje i implementaciju rešenja iz oblasti cloud i enterprise IT infrastrukture na VMware platformi.

Nedeljko Kuduz
Coming - Computer Engineering / Tim lider aplikativnih servisa

Tim lider aplikativnih servisa u kompaniji Coming – Computer Engineering. Iskustva u vodenju projekata, implementaciji, podršku poslovnih rešenja kao što su ERP Dynamics Nav, Microsoft CRM, Sharepoint, Poslovno izveštavanje. Iskustva sa bazama podataka SQL Server, aplikacijama i okruženjima kao što su Visual Studio i tehnologije MVC, Web aplikacije, Bootstrap, Jquery, itd.

Miroslav Kržić
Coming - Computer Engineering / CTO

Dipl. inž. elektrotehnike, diplomirao 1981. na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Preko dvadeset godina radio u Sintelonu/Tarkett-u, Bačka Palanka, na poslovima sistem inženjera i direktora IT. Implementirao brojna rešenja na različitim platformama. Rukovodio projektom implementacija SAP ERP rešenja u Sintelonu/Tarkett-u u Srbiji, Rusiji i drugim zemljama. Od 2007.  radi kao tehnički direktor u Coming-u gde se bavi virtuelnom infrastrukturom i cloud computing-om. Učestvovao u realizaciji projekata poput: RTS Eurosong 2008 – infrastrktura virtuelnih desktopova, Tarkett rešenje za oporavak od katastrofe 2009, Coming cloud computing infrastruktura za krajnje korisnike 2009 pa nadalje i dr. 

Nevena Krunić
COMING - Computer Engineering / Sistem inženjer

Diplomirala je na Elektrotehničkom fakultetu univerziteta u Beogradu, a trenutno završava master studije na istom, na odseku za sistemsko inženjerstvo I radio komunikacije. Od 2016 godine zaposlena je u Comingu na poziciji sistem inženjera.

Roberto Polleto
COMING - Computer Engineering / Sales and Marketing Director

Sales and Marketing Director with broad experience in ICT 
• 10+ years of sales management experience  
• 5+ years of marketing management experience 
• 10+ years of product management 
Proven ability to manage and work in a team. Excellent results in Strategic Planning and Sales. 
Highly skilled manager with deep knowledge of regional ICT market and market needs. 

Zoran Došlić
COMING - Computer Engineering / CEO

Executive Director with broad experience in ICT 
• 20+ years of senior management experience 
• 20+ years of solution sales experience 
• 15+ years of experience in MSD and Cloud services  
Highly skilled manager with deep knowledge of regional market and understanding of Emerging Markets. 
Outside of work, passionate about meeting new people, sharing and exchanging experiences. 

Nemanja Pejić
Veeam

Nemanja is IT professional with more than 10 years of experience in various areas of IT business. In his working life he had the opportunity to perform a variety of functions: from team management, consolidation and virtualization of data centers, to implementation of most complex IT infrastructure solutions.. Nemanja is a Microsoft Certified IT Professional with strong security background. He joined Veeam in May 2019.

Višnja Crnogorac
Coming - Computer Engineering / Legal Officer

Višnja je diplomirani pravnik, u Coming-u angažovana na pravnim poslovima i projektima usaglašavanja poslovanja sa GDPR-om i Zakonom o zaštiti podataka o licnosti.

Nikola Nikolić
COMING - Computer Engineering / Account manager

Nikola Nikolić, master ekonomista, diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. U kompaniji Coming radi od 2015. godine kao Account Manager

Ivan Simonović
COMING - Computer Engineering / Account manager

Ivan Simonović je ekonomista. Završio je Ekonomski fakultet u Nišu. Svoje radno iskustvo u kompaniji COMING - Computer Engineering je počeo 2014. godine na poziciji account menadžera. Danas je odgovoran za odnose sa kompanijama i strateškim partnerima na jugu Srbije. Takođe, vodi tim programera konsultanata u COMING kancelariji u Nišu.

Dragan Ilić
VMWare / Technical Account Manager

Dragan radi na poziciji Technical Account Manager-a u lokalnoj VMware kancelariji, sa akcentom na potpunoj Korisnickoj upotrebi celokupnog VMware portfolija u okviru CXS (Customer Experience and Success) tima. Poseduje visegodisnje iskustvo na kompleksnim IT infrastruktunim projektima koji ukljucuju virtuelizaciju, mrezna I bezbednosna resenja. Vlasnik je nekoliko industrijski prepoznatih sertifikata I ekspertiza u navedenim tehnoloskim segmentima.

Dušan Simijonović
Coming – Computer Engineering / Inženjer za aplikativne servise 

Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Prištini završio je 2018. godine. Tokom studija boravio na studentskoj razmeni u Poljskoj na Politechnika Lubelska Univerzitetu i Turskoj na Sivas Cumhuriyet Univerzitetu. Trenutno radi kao inženjer za aplikativne servise u Coming Computer Engineering. Učestvovao u implementaciji Microsoft Dynamics NAV-a za više kompanija od kojih su najznačajnije Quantum, Mediana, AT Kostolac i Dexpress. U implementaciji Microsoft Dynamics 365 Business Central-a učestvovao za kompaniju Univerzum. 

Dino Novak
F5 / Territory Account Manager Adriatics

Dino Novak je Territory Account Manager za Jadranski Region u F5 Networks. Diplomirao je 1996 Menadzment i IT na unevrzitetu i Zgrebu i master na Cotrugli Business School 2009.
Ima bogato tehničko i iskustvo u medandzmentu radeći u velikim lokalnim i svetskim IT kompanijama gradeći IT distribution kanal u Jadranskom regionu poslednjih 18 godina. Njegovo polje ekspertize je networking i bezbednost. U F5 Networks je odgovoran za razvoj i performanse prodajnih kanala.

Bojan Ivanović
Ni MACO DOO NIS

Rodjen u Kruševcu 1974. godine. Studirao na elektronskom fakultetu u Nišu. Inženjer elektronike.
U kompaniji Ni Maco radi od 2007. godine. Radio na poslovima prodaje, a kasnije na poslovima tehnicke podrske zaposlenima u firmi, pravljenju baza podataka za razna specijalizovana softverska rešenja koja se ticu okova za gradjevinsku stolariju, za potrebe firme i potrebe naših klijenata. Od septembra 2020. godine vodja projekta na implementaciji POSLOVNO INFORMACIONOG SISTEMA: MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL, REŠENJE ZA UPRAVLJANJE DOKUMENTIMA, BI I CRM

Marko Živković
Project manager

Marko je diplomirao na master studijama na Elektronskom Fakultetu Univerziteta u Nišu na katedri za telekomunikacije. Nakon studija radi dve godine kao istraživač u oblasti mreža za Telefonica R&D u Madridu. Po povratku u Srbiju na Elektronskom fakultetu preuzima obaveze mrežnog i sistem administratora. Od 2012 do 2020 godine preuzima poziciju direktora JUNIS-, Jedinstvenog Univerzitetsko Naučno Nastavnog Sistema Univerziteta u Nišu i u tom periodu učestvuje u AMRES-u kao član stručnog saveta. Zadnjih 6 godina vodi međunarodne projekte, kao i razvojne projekte. Za potrebe kompanije Coming vodi projekte implementacije i migracije u domenu Mikro servisnih arhitektura.

Nikola Stevanović
Diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva  / Odsek – Računarstvo i informatika

Profesionalno iskustvo i kvalifikacije - 3+ godine radnog iskustva u oblasti razvoja MS Dynamics NAV/Business Central

 • Iskustvo u oblasti informacionih tehnologija
 • Iskustvo u implementaciji Microsoft Dynamisc NAV/Business Central projekata (ERP,HR,Payroll)
 • Iskustvo u C/AL i AL programskim jezicima.
 • Iskustvo u C/SIDE programiranju za Microsoft Dynamics NAV.
 • Iskustvo u SQL Server alatima.
 • Iskustvo u objektno orjentisanom programiranju

Relevantni projekti

 • Kreiranje, pravljenje rezervnih kopija i obnavljanje baza podataka (SQL Server);
 • Iskustvo na projektima u oblasti Microsoft Dynamics NAV/Business Central
 • Vođa projekta na implementaciji Business Central-a u Nimaco.
 • Učestvovanje u razvoju i konsaltingu na implementaciji Microsoft Dynamics NAV-a u JKP Mediana kao consultant/programer za izveštavanje, ljudske resurse i zarade.
 • Učestvovanje u razvoju i konsaltingu na implementaciji ERP sistema u Leoni Wiring Systems Southeast.
 • Učestvovanje u razvoju i konsaltingu na implementaciji Business Central-a u Yumco, Doing, Medigroup…
Elay Cohen
Director Emerging Markets

Direktor tržišta u razvoju i lider POD -a za APAC i njegova uloga uključuje vođenje vizije, strategije, poslovanja i razvoja poslovanja, kako bi se pokrenuo rast kompanije u APAC region.