COMING Security konferencija

17. maj 2018.

COMING Security konferencija – “Plan A” održaće se 17. maja 2018. godine, u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ovog puta ćemo, u saradnji sa brojnim predavačima, pokušati da podignemo svest menadžera o mogućim posledicama po poslovanje i objasniti zašto bezbednost nema alternativu.

Ulogujte se

Ulogujte se na portal COMING Security konferencije – “Plan A”.  Nalog će Vam omogućiti da ocenite predavanja i predavače, postavite pitanja predavačima i učestvujete u kvizovima i nagradnim igrama na dan konferencije.

2018/05/17 08:00:00

Lokacija

Hotel Crowne Plaza Belgrade nalazi se u centru poslovne četvrti na Novom Beogradu. Udaljen je 13 km od Medjunarodnog aerodroma Nikola Tesla i svega 5 minuta voženje do centra grada.

Predavači

Image
Miroslav Kržić
COMING / Tehnički direktor
Miroslav Kržić, dipl. inž. elektrotehnike, radi kao tehnički direktor u Coming-u gde se bavi virtuelnom infrastrukturom i cloud computing-om.
Image
Nebojša Ilić
COMING / Direktor infrastrukturnih servisa
Direktor infrastrukturnih servisa u kompaniji Coming, radi na projektovanju i implementaciji rešenja iz oblasti cloud i enterprise IT infrastrukture na VMware platformi.
Image
Bojan Andrejić
COMING / Sistem inženjer
Bojan Andrejić, dipl. inž. elektrotehnike, bavi se projektima implementacije virtuelne infrastrukture, sistema za bekap i rešenja za oporavak od katastrofe.
Image
Aleksandar Pavlović
COMING / Sistem inženjer
U Coming-u se bavi planiranjem i implementacijom infrastrukturnih rešenja za potrebe savremenih Data Center-a, Cloud Computing-a i zaštite podataka.

Medijski sponzori

BusinessIT
IT magazin logotip